Energiaselvitysten ja -todistusten laadintatyökalu

Lisenssit

E-Laskimen käytön aloittaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, jonka aikana pääset kokeilemaan E-Laskinta ja kuinka se voisi auttaa juuri sinua rakennusten energiatehokkuuteen liittyvissä selvityksissä.

Huomaathan kuitenkin, että kokeilulisenssissä joitakin E-Laskimen toimintoja on rajoitettu ja/tai poistettu käytöstä. Ottaaksesi nämä toiminnallisuudet käyttöön, tarvitset kaupalliseen käyttöön tarkoitetun lisenssin.
Kokeile E-Laskinta 30 päivän ajan ilmaiseksi

Rekisteröidy ja kokeile

Lisenssi kaupalliseen käyttöön

Yrityksille ja yrittäjille Jos haluat käyttää E-Laskinta kaupallisissa tarkoituksissa ja saada käyttöösi sen kaikki ominaisuudet, tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia lisenssisopimuksia seuraavasti:

  • kuukausiveloitteinen lisenssi – 119 €/kk  sis. alv. 24 %
  • kalenterivuosittain veloitettava lisenssi – 1 269 €/a sis. alv. 24 % (säästö kuukausilisenssiin verrattuna n. 12%)

Hinnat ovat voimassa 1 – 5 lisenssille. Suurempi määrä lisenssejä erillisen tarjouksen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Lisenssi opetuskäyttöön

Oppilaitoksille ja kouluttajille – E-Laskin soveltuu hyvin opetuskäyttöön erityisen hyvän ohjeistuksensa sekä kattavien pää- ja välitulosten esitystoimintojensa takia.

Toimitamme lisenssejä erilaisten opetusryhmien käyttöön. Jos juuri sinä olet opettaja / kouluttaja ja vastaat organisaatiossasi koulutusohjelmistojen hankinnasta, ota yhteyttä niin kerromme kuinka voimme auttaa.

Ota yhteyttä

Huomaathan että E-Laskimen ohjelmistolisenssi on aina henkilökohtainen (myös kokeilulisenssi). Tutustuthan myös kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihimme.